RECEPTY

Šťavnaté hovädzie mäsko, uprostred ružové, ale plné šťavy, to je sen väčšiny gurmánov. Našim cieľom je Vás previesť od nákupu vhodného riadu či náčinia, až po dokonale pripravený moderný pokrm.


Hubový KubaZobraziť galériu

Hubový Kuba

Tradičná Vianočná pochúťka

Obtiažnosť: nízka | Porcie: 4 | Čas: 50 minút


Veľké krúpy 300 g
Sušené pravé hríby 80 g
Cibuľa 1 veľká
Cesnak 3 strúčiky
Bravčové sádlo 80 g
Sušená majoránka 1 lyžica
Kmín drvený 1/2 moka lyžica
Soľ, korenie podľa chuti


Krúpy dobre prepláchneme pod tečúcou studenou vodou. Zalejeme vriacou vodou a necháme cez noc napučať. Vodu zlejte, nalejeme novú a varíme do mäkka. Po uvarení vodu scedíme, prepláchneme.

V kastróliku rozohrejeme bravčovú masť, v ktorom orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme krúpy, soľ, rascu, korenie, majoránku, pretlačený cesnak. Do mäkka uvarenej, nadrobno nasekané huby a spojíme v jednoliatu hmotu. Dochutíme podľa potreby soľou, korením, roztlačeným cesnakom.



Podávame na peknom, predhriatom tanieri.


- Používajte len veľké krúpy. Malé alebo lámané pre tento pokrm nie sú vhodné.
- Krúpy môžete uvariť v ktoromkoľvek mäsovom vývare a jedlo bude chutnejšie.
- Sušenú majoránku môžete nahradiť majoránkou čerstvou.

Vytlačiť recept

LAMART ODPORÚČA SPOTREBIČE PHILCO

Moderný vzhľad, špičkové technológie a vysoký užívateľský komfort sú kľúčovými prvkami rúr značky Philco. Varenie nikdy nebolo jednoduchšie. Od obľúbenej pochúťky Vás teraz budú deliť iba dotyky. Stačí zvoliť príslušnú funkciu na displeji a všetko prebieha tak ako má, bez toho aby ste potrebovali kuchársku knihu.

Prejsť na spotrebiče Philco >