RECEPTY

Šťavnaté hovädzie mäsko, uprostred ružové, ale plné šťavy, to je sen väčšiny gurmánov. Našim cieľom je Vás previesť od nákupu vhodného riadu či náčinia, až po dokonale pripravený moderný pokrm.


Rebarborový koláčZobraziť galériu

Rebarborový koláč

Rýchly a jednoduchý rebarborový koláč

Obtiažnosť: stredná | Porcie: 4 | Čas: 60 minút


Cesto:  
Polohrubá múka 250 g
Cukor krupicový 150 g
Vajce 1 ks
Biely jogurt 250 g
Prášok do pečiva 1/2 vrecka
Rebarbora 4 olúpané silnejšie stonky
   
Posýpka:  
Maslo 100 g
Cukor múčka 50 g
Hladká múka 100 g


Na posýpku zmiešame studené maslo s cukrom a múkou dohromady a vidličkou alebo rukami vypracujeme sypkú posýpku.
 
Múku, cukor a prášok do pečiva starostlivo zmiešame, pridáme biely jogurt a nakoniec rozšľahané vajce. Všetko dôkladne premiešame a nalejeme do maslom vymastenej formy alebo na plech. Poukladáme na kúsky nakrájanú rebarborou a posypeme posýpkou.
 
Pečieme v predhriatej rúre na 175°C cca 30 minút.

Zdobíme práškovým cukrom

- Namiesto rebarbory môžete použiť čučoriedky, marhule alebo iné ovocie.
- Namiesto posýpky môžeme posypať makom zmiešaným s cukrom

Vytlačiť recept

LAMART ODPORÚČA SPOTREBIČE PHILCO

Moderný vzhľad, špičkové technológie a vysoký užívateľský komfort sú kľúčovými prvkami rúr značky Philco. Varenie nikdy nebolo jednoduchšie. Od obľúbenej pochúťky Vás teraz budú deliť iba dotyky. Stačí zvoliť príslušnú funkciu na displeji a všetko prebieha tak ako má, bez toho aby ste potrebovali kuchársku knihu.

Prejsť na spotrebiče Philco >