RECEPTY

Šťavnaté hovädzie mäsko, uprostred ružové, ale plné šťavy, to je sen väčšiny gurmánov. Našim cieľom je Vás previesť od nákupu vhodného riadu či náčinia, až po dokonale pripravený moderný pokrm.


Sendvič s tuniakovou pomazánkouZobraziť galériu

Sendvič s tuniakovou pomazánkou

Sendvič s tuniakovou nátierkou v bezlepkovom chlebe.

Obtiažnosť: nízka | Porcie: 4 | Čas: 10 minút


Majonéza  70 g
Biely jogurt 70 g
Tuniak konzerva 180 g
Mrkva 50 g
Jarná cibuľka 2 ks
Stonkový zeler 50 g
Citrón   1 ks
Rukola   hrsť
Šalát frisée 1 ks
Soľ a korenie podľa chuti


Mrkvu nastrúhame, cibuľku a zeler nakrájame na malé kúsky. Pridáme tuniaka aj s trochou olivového oleja, v ktorom je naložený, majonézu, jogurt a všetko spoločne premiešame. Ochutíme soľou, korením a citrónovou šťavou.
 
Hotovú nátierku natrieme na plátky bezlepkového chleba (pozri Recept: Bezlepkový chlebíček) a zdobíme šalátom a rukolou


 

Podáváme ako rýchlu desiatu, napr. do školy


 Do nátierky môžeme ešte pridať nadrobno nakrájanú červenú cibuľu

Vytlačiť recept

LAMART ODPORÚČA SPOTREBIČE PHILCO

Moderný vzhľad, špičkové technológie a vysoký užívateľský komfort sú kľúčovými prvkami rúr značky Philco. Varenie nikdy nebolo jednoduchšie. Od obľúbenej pochúťky Vás teraz budú deliť iba dotyky. Stačí zvoliť príslušnú funkciu na displeji a všetko prebieha tak ako má, bez toho aby ste potrebovali kuchársku knihu.

Prejsť na spotrebiče Philco >