Zapneme rúru a predhrejeme ju na 180 °C. Hrášok, nakrájanú špargľu a fazuľku prelejeme na sitku vriacou vodou a ihneď schladíme studenou. Kožu na prsíčkach niekoľkokrát krížom narežeme.
Mäso naukladáme do misky, prelejeme marinádou a necháme 30 minút odpočívať. Veľkú, nepriľnavú panvicu nasucho, bez oleja, rozpálime. Potom do nej vložíme mäso kožou dole a sprudka opečieme do chrumkava, potom otočíme a opečieme z druhej strany. Následne prsíčka presunieme do ohňovzdornej formy, vložíme do rúry a 10 minút pečieme.
Očistený zázvor, chilli a cesnak nasekáme na rezance. Veľkú panvicu alebo wok pripravíme na sporák s plameňom na vyššiu teplotu. Až sa rozpáli, pokvapkáme ju kvapkou sezamového oleja a na to vsypeme hrášok, špargľu a fazuľku, čili papričky ak tomu pridáme sójovú omáčku, zázvor a cesnak. Všetko opekáme pri vyššej teplote za stáleho miešania, až zelenina skrehne, ale zostáva chrumkavá.
Rezance necháme máčať jednu minútu vo vlažnej vode a potom osušíme. Hrsť ich vsypeme na novú panvicu s rozohriatym olejom. Rezance vytvarujeme v tvare taniera. Po chvíli vyprážania necháme odkvapkať lej na kuchynskom papieri. Všetko zopakujeme so zvyšnými rezancami a vytvoríme ďalšie rezancové tanieriky.
----------