Test - GTM

RECEPTY

Šťavnaté hovädzie mäsko, uprostred ružové, ale plné šťavy, to je sen väčšiny gurmánov. Našim cieľom je Vás previesť od nákupu vhodného riadu či náčinia, až po dokonale pripravený moderný pokrm.


Medový grilovaný camembertZobraziť galériu

Medový grilovaný camembert

Medový grilovaný camembert s orechami a malinami.

Obtiažnosť: nízka | Porcie: 4 | Čas: 15 minut


med 50 ml
balzamikový ocot 100 ml
syr Camembert 4 ks
pekanové orechy 50 g
maliny 125 g
soľ  
korenie  
olivový olej na vyprážanie  
žurucha alebo iné bylinky (nie je potrebné)  

 

V malej miske vyšľaháme med s balzamikovým octom, štipkou soli a korením. Syr naložíme do takto pripravenej marinády, v ktorej ich necháme minimálne 30 minút. Potom ho ľahko osušíme kuchynskou utierkou a vložíme do grilovacej penvice, ktorú si predtým rozohrejeme s trochou olivového oleja. Pomocou kliešťov po zhruba 2–3 minutách syr otočíme na druhú stranu, pánvicu zakryjeme alobalem, ľahko zmierníme oheň a grilujeme ďalšie 2-3 minúty.

 ---------- 

Hotový syr posypeme orechami, malinami a prilejeme zvyšnú medovú zálievku, prípadne posypeme bylinkami.

 ---------- 

Syr môžeme pripraviť aj v alobale. Camembert nakrojíme na jednej vrchnej strane do mriežky ochutíme pripravenou marinádou, zľahka okoreníme a posypeme bylinkami. Každý kus samostatne zabalíme do alobalu alebo papieru na pečenie a takto grilujeme na grile alebo panvici na grilovanie z každej strany 7 minút. 


Vytlačiť recept

LAMART ODPORÚČA SPOTREBIČE PHILCO

Moderný vzhľad, špičkové technológie a vysoký užívateľský komfort sú kľúčovými prvkami rúr značky Philco. Varenie nikdy nebolo jednoduchšie. Od obľúbenej pochúťky Vás teraz budú deliť iba dotyky. Stačí zvoliť príslušnú funkciu na displeji a všetko prebieha tak ako má, bez toho aby ste potrebovali kuchársku knihu.

Prejsť na spotrebiče Philco >