RECEPTY

Šťavnaté hovädzie mäsko, uprostred ružové, ale plné šťavy, to je sen väčšiny gurmánov. Našim cieľom je Vás previesť od nákupu vhodného riadu či náčinia, až po dokonale pripravený moderný pokrm. S Daliborom Navrátilom je to hračka. Ako on sám hovorí "Varenie musí byť čo najjednoduchšie, aby vynikla správna chuť pripravovaného pokrmu."


Špargl'a

Špargl'a

5x špargľa
Maslo
Cherry paradajka
Strúhanka
suroviny

Postup

Do hrnca nalejeme vodu a pridáme limetku (najskôr vytlačíme), tymián a trochu olivového oleja. Špargľu vložíme do parnej nadstavby cca na 6 min., na sucho opečieme do zlatista strúhanku, zohrejeme maslo a polejeme špargľu pripravenú na tanieri.

Tip

Miesto vody s limetkou môžeme použiť citrón.