RECEPTY

Šťavnaté hovädzie mäsko, uprostred ružové, ale plné šťavy, to je sen väčšiny gurmánov. Našim cieľom je Vás previesť od nákupu vhodného riadu či náčinia, až po dokonale pripravený moderný pokrm.


Maslo ghiZobraziť galériu

Maslo ghi

Tradičné rozpustené maslo - maslo ghi

Obtiažnosť: nízka | Porcie: 8 | Čas: 20 minút


Maslo   0,5 kg


Surové maslo dáme do vhodného menšieho rendlíku. Rozpustíme na polovičný silu ohrevu vášho spotrebiča.

Po 15 minútach roztápania masla nastavte výkon vášho spotrebiča na silu jednej tretiny.

Ak sa vám stane, že v masle budete mať penu a nápek zo zákysu, ktorý vzniká pri rozpúšťaní, maslo preceďte.

Bod pálenia, horenia, prepaľovania pri tomto masle je 280 stupňov, všetky ostatné tuky už sú spálené.

- Dĺžka rozpúšťania je závislá na výkone vášho spotrebiča.
- V žiadnom prípade nepúšťajte spotrebič naplno. Zákys, ktorý je súčasťou masla sa spáli.
- Ak budete chcieť, aby rozpustené maslo malo príchuť pečených orieškov, zahrievajte na miernom ohni dlhšie.
- Roztopené maslo si môžete dochutiť podľa vašej potreby.

Vytlačiť recept

Pre prípravu môžete použiť


LAMART ODPORÚČA SPOTREBIČE PHILCO

Moderný vzhľad, špičkové technológie a vysoký užívateľský komfort sú kľúčovými prvkami rúr značky Philco. Varenie nikdy nebolo jednoduchšie. Od obľúbenej pochúťky Vás teraz budú deliť iba dotyky. Stačí zvoliť príslušnú funkciu na displeji a všetko prebieha tak ako má, bez toho aby ste potrebovali kuchársku knihu.

Prejsť na spotrebiče Philco >