RECEPTY

Šťavnaté hovädzie mäsko, uprostred ružové, ale plné šťavy, to je sen väčšiny gurmánov. Našim cieľom je Vás previesť od nákupu vhodného riadu či náčinia, až po dokonale pripravený moderný pokrm.


Zelerová pomazánkaZobraziť galériu

Zelerová pomazánka

Zelerová pomazánka

Obtiažnosť: nízka | Porcie: 4 | Čas: 15 minút


Zeler 1/4 väčšieho alebo 1/2 menšieho
Mrkva 1 ks
Tvrdý syr 50 g 
Kyslá smotana 50 ml 
Plnotučná horčica 1 lyžica
citrón 1/2
Čerstvý petržlen 1 hrsť
Soľ  
Korenie  
Viaczrnné rožky 4 ks


Ošúpaný zeler, mrkvu a syr nastrúhame na jemno. Premiešame s majonézou, smotanou, horčicou, š'tavou z citróna, nasekaným petržlenom, soľou a korením.

Pomazánku môžeme zbaliť na cestu do uzatvárateľnej dózy a natrieť na rožok priamo na výlete. 

- Do pomazánky môžeme pridať nastrúhané zelené jablko alebo iný druh zeleniny podľa svojej chuti.

Vytlačiť recept

Pre prípravu môžete použiť

RAPE LT7050 RAPE
LT7050
AIR LT6012 AIR
LT6012
DINE LT9001 DINE
LT9001

LAMART ODPORÚČA SPOTREBIČE PHILCO

Moderný vzhľad, špičkové technológie a vysoký užívateľský komfort sú kľúčovými prvkami rúr značky Philco. Varenie nikdy nebolo jednoduchšie. Od obľúbenej pochúťky Vás teraz budú deliť iba dotyky. Stačí zvoliť príslušnú funkciu na displeji a všetko prebieha tak ako má, bez toho aby ste potrebovali kuchársku knihu.

Prejsť na spotrebiče Philco >