RECEPTY

Šťavnaté hovädzie mäsko, uprostred ružové, ale plné šťavy, to je sen väčšiny gurmánov. Našim cieľom je Vás previesť od nákupu vhodného riadu či náčinia, až po dokonale pripravený moderný pokrm.


Panna cottaZobraziť galériu

Panna cotta

Vegánska vanilkovo-kokosová panna cotta s malinovou omáčkou

Obtiažnosť: nízka | Porcie: 6 | Čas: 30 minút


Kokosové mlieko 500 ml
Vanilkový cukor 2 ks
Maliny  250 g
Prášok Agar-Agar  5 g
Agávový sirup 4 lyžice
Mäta   


Do rajnice nalejeme kokosové mlieko, pridáme 3 lyžice agávového sirupu, Agar - Agar, rozpolený a vyškriabaný vanilkový struk (vrátane drene) a za stáleho miešania prehrievame na miernom ohni asi tak 5 minút. Akonáhle zmes začne vrieť, odstavíme z ohňa a scedíme ju do formičiek alebo pohárov.
 
Vychladnutú zmes uložíme najmenej na dve hodiny do chladničky. Lepšie je nechať ju vychladnúť cez noc.
 
Medzitým cez sitko vymiešame maliny a zmiešame so zvyšným agávovým sirupom (1 polievková lyžica).
 
Hotovú panna cottu prelejeme omáčkou a ozdobíme čerstvými malinami s lístkami mäty.

Pred podávaním ešte posypeme kakaom.

- Ku kokosovému mlieku môžeme pridať aj kokosovú smotanu.
- Na omáčku môžeme použiť rôzne druhy ovocia.
- Do omáčky môžeme pre lepšiu chuť pridať malé množstvo rumu alebo pomarančového likéru.

Vytlačiť recept

Pre prípravu môžete použiť

BAMBOO LT2061 BAMBOO
LT2061
VASO LT9008 VASO
LT9008
DINE LT9016 DINE
LT9016

LAMART ODPORÚČA SPOTREBIČE PHILCO

Moderný vzhľad, špičkové technológie a vysoký užívateľský komfort sú kľúčovými prvkami rúr značky Philco. Varenie nikdy nebolo jednoduchšie. Od obľúbenej pochúťky Vás teraz budú deliť iba dotyky. Stačí zvoliť príslušnú funkciu na displeji a všetko prebieha tak ako má, bez toho aby ste potrebovali kuchársku knihu.

Prejsť na spotrebiče Philco >