RECEPTY

Šťavnaté hovädzie mäsko, uprostred ružové, ale plné šťavy, to je sen väčšiny gurmánov. Našim cieľom je Vás previesť od nákupu vhodného riadu či náčinia, až po dokonale pripravený moderný pokrm.


Cestovinová FrittataZobraziť galériu

Cestovinová Frittata

Cestovinová Frittata s cuketou

Obtiažnosť: nízka | Porcie: 4 | Čas: 45 minút


Vajce  8 ks
Špagety  100 g
Parmezán  4 lyžice
Olivový olej  2 lyžice
Menšia cibuľa 1 ks
Cesnak 1 strúčik
Cuketa  1 ks
Soľ a čerstvé mleté korenie


Špagety uvaríme a scedíme.

Parmezán nastrúhame

Cibuľu ošúpeme, najemno nakrájame a cesnak olúpeme. Cuketu nastrúhame nahrubo alebo nasekáme na tenké rezance.

Prešľaháme vajce a premiešame ich so špagetami a syrom, trochu syru necháme bokom. Zmes necháme bokom.

Na panvici vhodnej aj do rúry rozohrejeme olej, vložíme cibuľu a cesnak a zvoľna osmažíme kým zelenina zvláčnie, ale ešte nezačne hnednúť. Odstránime cesnak. Pridáme cuketu a tiež osmažíme do zmäknutia.

Potom primiešame zmes špagiet s vajcom a syrom a na veľmi slabom plameni osmažíme asi 15 minút alebo až frittata začne pri okrajoch zlatnúť, ale stred ešte nie je celkom pevný.

Potom vložíme na 5 minút pod gril alebo do rúry s horným ohrevom rozpálenym na maximum a grilujeme až povrch spevnie a zozlatne. 

Podáváme horké nebo při pokojové teplotě posypané zbylým parmazánem.

- Místo cukety můžeme použít špenát nebo zelené fazolky.

Vytlačiť recept

LAMART ODPORÚČA SPOTREBIČE PHILCO

Moderný vzhľad, špičkové technológie a vysoký užívateľský komfort sú kľúčovými prvkami rúr značky Philco. Varenie nikdy nebolo jednoduchšie. Od obľúbenej pochúťky Vás teraz budú deliť iba dotyky. Stačí zvoliť príslušnú funkciu na displeji a všetko prebieha tak ako má, bez toho aby ste potrebovali kuchársku knihu.

Prejsť na spotrebiče Philco >